ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Μ.Ο.Θ.Εκπαίδευση & Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Προηγμένης Οδήγησης (Α᾽ Επίπεδο) - Επανέναρξη

Αναρτήθηκε: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Εκπαίδευση & Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Προηγμένης Οδήγησης (Α᾽ Επίπεδο) - Επανέναρξη

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ της ΜΟΤ.Ο.Ε. επαναλαμβάνει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες για το έτος 2020 ακολουθώντας πιστά τις υγειονομικές οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας.

Η επανέναρξη έγινε στις 11 & 12 Ιουλίου 2020 στην Ιερή Πόλη Μεσολόγγι, με το πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας Προηγμένης Οδήγησης (Α᾽ Επίπεδο).

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε, και αυτή τη φορά, με την υποστήριξη της Μοτολέσχης Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, τις οποίες και ευχαριστούμε για την φροντίδα και την φιλόξενη διάθεσή τους.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεσολογγίου, εκτός των μελών της τοπικής Μοτολέσχης, συμμετείχαν για πρώτη φορά μοτοσυκλετιστές - μέλη της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Αμαλιάδας ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α. και της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ. 2018, οι οποίοι ταξίδεψαν για τον σκοπό της εκπαίδευσης μέχρι το Μεσολόγγι.

Τα θεωρητικά μαθήματα της εκπαίδευσης φιλοξενήθηκαν στον Πολυχώρο του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η πρακτική εκπαίδευση, δηλαδή η εκπαίδευση οδήγησης σε πραγματικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε στην, παρόχθια της λίμνης Τριχωνίδας, εξαιρετική διαδρομή Μεσολόγγι – Παραβόλα - Θέρμο και επιστροφή μέσω Μακρυνείας.

Η εκπαιδευτική ομάδα επισκέφθηκε, σε ένα ευχάριστο προσκυνηματικό διάλειμμα, την Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς και ξεναγήθηκε στο Καθολικό, κτίσμα του 11ου μ.Χ. αιώνα, στο Κρυφό Σχολειό και τα σεβάσματα της Μονής.

Στην στάση στην Πλατεία του Θέρμου, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε και το Δήμαρχο κ. Σπύρο Κωνσταντάρα.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Πρό της αναχώρησης από το Μεσολόγγι, την Δευτέρα 13 Ιουλίου, ο Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ της ΜΟΤ.Ο.Ε. κ. Θωμάς Κακαδιάρης και οι συνεργάτες του κ.κ. Ιωάννης Βαφίνης, Παναγιώτης Κασσαπίδης και Γεράσιμος Ρεπάσος (ο τελευταίος και ως εκπρόσωπος του προέδρου της Μοτολέσχης Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κου Γιώργου Ντίνια), επισκέφθηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κοσμά, τον ευχαρίστησαν για την σταθερή, θερμή υποστήριξή του στις δραστηριότητες του Ινστιτούτου και την φιλοξενία στην Ιερή Πόλη και έλαβαν τις ευχές του για επιτυχία στο έργο του ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ.