ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Μ.Ο.Θ.31ο Motorally Χαλκιδικής-Πρόγραμμα & δηλώσεις συμμετοχών

Αναρτήθηκε: Σάββατο 5 Μαϊου 2018

31ο Motorally Χαλκιδικής

9-10 Ιουνίου 2018

 

Εκκίνηση απο τον Μ.Ο.Θ στις 12¨00 μ.μ. με δυο διαδρομές, μια χωμάτινη για endurο, on-off και atv και μια ασφάλτινη και οι δυο μέσα απο καταπράσινες ορεινές διαδρομές με πέντε νέα μοτοπαιχνίδια σε ισάριθμα Σ.Ε.Δ . Τερματισμός στο Στρατώνι Χαλκιδικής στο beach bar Paraty το αργότερο μέχρι της 19:00 για να θεωρηθεί έγκυρη η βαθμολογία του συμμετέχοντα. Οι απονομές θα γίνουν στης 22:00 στο beach bar και στην συνέχεια θα υπάρχει Live μουσική και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Κυριακή πρωί μοτοπαιχνίδια στην αμμουδιά και γύρω απο τον χώρο του beach bar.

Δηλώσεις συμμετοχών

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνουν Τετάρτη & Πέμπτη(6 & 7 Ιουνίου) στα γραφεία του Μ.Ο.Θ απο της 21:00 έως και της 23:30. Με την δήλωση συμμετοχής θα δίνονται αναμνηστικό μπλουζάκι, εκπτωτικά κουπόνια για το beach bar και η διαδρομές (χωμάτινη και ασφάλτινη) σε χάρτη ή σε Gps σε μορφή gpx .

Όσοι δεν μπορούν να κουβαλήσουν στη μηχανή τα πράγματα τους θα πρέπει να τα φέρουν στο Μ.Ο.Θ αποκλεισικά τις παραπάνω ημέρες  για να μεταφερθούν με το φορτηγάκι.

Τιμές συμμετοχών: Μονοί 15€, διπλοί 20€

Κατηγορίες

Υπάρχουν 4 κατηγορίες οι οποίες είναι: Χωμάτινη, Ασφάλτινη, Atv, Διπλοί(Γενική κατηγορία για κάθε διαδρομή και όχημα). Σε κάθε κατηγορία μετράνε μόνο οι πόντοι που μαζεύονται απο τα παιχνίδια που υπάρχουν στα ΣΕΔ και οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας λαμβάνουν κύπελα, ενώ ο τέταρτος, πέμπτος και έκτος μετάλλια. Αναμνηστικά θα μοιραστούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Διαμονή - Φαγητό

Δίπλα ακριβώς στο beach bar υπάρχει  χώρος για κατασκήνωση κάτω απο τα δέντρα με θέα την παραλία, υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες και ντουζ. Όσοι δεν είναι φίλοι της κατασκήνωσης μπορούν να κλείσουν δωμάτια στο χωριό, σε μια απόσταση 300 με 800 μέτρα.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Χρυσός ήλιος, τηλ. 6983091880 (διαθέσιμα 1 δίκλινο 40€, 1 τετράκλινο 55€)

Καρβουνοσκαλα, τηλ. 6979003510 (διαθέσιμα 2 δωμάτια τρίκλινα 50€)

Κάκτος, τηλ. 2376022353 (διαθέσιμα 3 δωμάτια δίκλινα 30€)

Ρούλα Rooms, τηλ. 2376022541 (διαθέσιμα 1 δωμάτιο δίκλινο 30€ & 1 δωμάτιο τρίκλινο 35€)

Μούσες, τηλ. 6977367712 (διαθέσιμο δωμάτιο 1 τετράκλινο 40€)

 

Τιμές beach bar

Οι τιμές που έχουν συμφωνηθεί με το beach bar, εφόσον του παραδίδονται τα  κουπόνια του Μ.Ο.Θ, είναι :

Μπύρα μπουκάλι 330ml Amstel / Alfa  2.5€

Ποτά απλά  5€

Φραπέ  2€

Freddo  3€

Τοστ  2,5€

Hot dog  2.5€

Club sandwich  4€

 

Επιπλέον το χωριό διαθέτει αρκετές ταβέρνες.

Οι συμμετέχοντες επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζουν και να ακολουθούν τα παρακάτω:

 

  1. Το 31ο MOTORALLY ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί οποιασδήποτε μορφής αγώνα,παρά μόνο ένα περιηγητικό μοτοπαιχνίδι, όπου δεν παίζει κανέναν ρόλο η ταχύτητα και η δεξιοτεχνία.
  2. οφείλουν να σεβόντε και να τηρούν τον Κ.Ο.Κ και όλους τους νόμους που αφορούν το φυσικό περιβάλλον
  3. είναι οι αποκλειστικοί υπεύθηνοι για την άριστη κατάσταση και την νομιμότητα του οχήματος τους
  4. οφείλουν να συμμετέχουν τόσο αυτοί προσωπικά, όσο και οι συνεπιβάτες τους με ολόλκηρο τον εξοπλισμό ασφαλείας,όπως αυτός περιγράφεται ρητά στον Κ.Ο.Κ  και στους λοιπούς νόμους του Ελληνικού Κράτους.
  5. είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι απέναντι στους συνεπιβάτες τους, όπως και απέναντι σε τρίτα άτομα σε περίπτωση ατυχήματος ή δυστυχήματος ή οποισδήποτε υλικής ζημιάς που προκλείθεί με δική τους υπαιτιότητα.
  6. δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν την διαδρομή ή κάποιο κομάτι της διαδρομής σε περίπτωση που κρίνουν ότι είναι επικύνδινη τόσο για την δική τους  σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια,όσο και του συνεπιβάτη τους ή  κρίνουν ότι η διαδρομή είναι δύσκολη για τις οδηγικές τους ικανότητες.